I přes sliby zrušena vedlejší specializace!

12.09.2013 00:00
Tuto zprávu jsme dostali ohledně novinek ze schůze katedry institucionální ekonomie 12. 9. 2013:
 
Vážení kolegové, 
jelikož se na mě někteří z Vás, jako na posledního zbylého zástupce specializace 5BE Ekonomie a psychologie, obrací s dotazy ohledně její budoucnosti, rozhodl jsem se zde veřejně poskytnout souhrn dostupných informací. 
Přestože jste byli neustále ujišťováni – vedoucím KIE dr. Zajíčkem i děkanem doc. Ševčíkem - o zachování a pokračování specializace (co mnozí z Vás dokonce žádali peticí, která byla předána na jednání na úrovni rektorátu), na poslední schůzi katedry bylo dr. Zajíčkem oznámeno její zrušení.
Předměty specializace, které zůstaly v nabídce NF, nemají v následujícím semestru vypsánu kapacitu rozvrhové akce. A to ani některé pro absolvování specializace povinné. Zdá se tedy, že mail z března (viz níže), v němž dr. Zajíček a doc. Ševčík garantují pokračování specializace a náhrady za původní vyučující byl pouhou lží.
Mnoho zdaru v novém semestru,
Marek Vranka
 
-----Original Message-----
From: Ing. Petr Houdek 
Sent: Friday, March 01, 2013 9:09 PM 
Subject: 5BE: Budoucnost specializace 
Vazeni studenti vedlejsi specializace 5BE - Ekonomie a psychologie, 
jak patrne vite, z duvodu nesouhlasu s jednanim vedenim NF a KIE se Ing. Houdek a Dr. Koblovsky rozhodli neprodlouzit svuj pracovni uvazek v cervnu 2013 a z fakulty nato odejit. Dr. Zajicek - zastupujici vedouci KIE - Vam nicmene garantuje, ze specializace bude pokracovat. Nahrady za odchazejici pedagogy ma, coz potvrzuje i dekan, doc. Sevcik. 
Spory na NF by se tedy vaseho studia vedlejsi specializace 5BE nemely dotknout. 
S pratelskym pozdravem Petr Houdek 
v zastoupeni
Dr. Petr Koblovsky, Dr. Miroslav Zajicek

—————

Zpět